TRABZON / BEŞİKDÜZÜ - ÇEŞMEÖNÜ İLKOKULU

Mrt

Birinci Dünya Savaşı'nda ittifak devletleri safında Almanya'nın yanında savaşa giren Osmanlı devleti, Çanakkale Cephesi'nde millet olarak varoluş mücadelesi verdi.

Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Savaşları, 19 Şubat 1915’te Çanakkale Boğazı’ndaki deniz savaşıyla başladı. Ardından karada Seddülbahir, Arıburnu ve Anafartalar cephelerinde devam etti. 325 gün süren Çanakkale Savaşları 9 Ocak 1916'da Türk Ordusunun zaferiyle sona erdi.

Mrt

İstiklâl Marşımızın Kabulü'nün 103. yıldönümünü kutladık.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!"

Mehmet Akif Ersoy

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan UYGUN, okulumuzda düzenlenen 1. Sınıf Okuma Bayramı etkinliğine katılarak öğrencilerimizle okuma sevinçlerini paylaştı.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan UYGUN, okulumuzda düzenlenen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Atasözü ve Deyimler etkinliğine katıldı.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi"  Dede Korkut Hikayeleri'nden Hareketle Yeni Bir Hikaye Yazma Yarışması kapsamında okulumuz öğrencisi İdil Ada SEZGİN ilçe 1. si oldu. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında düzenlenen "Sözlük Özgürlüktür" En İyi Cümle / Afiş Oluşturma Yarışması'nda İl Üçüncüsü olan öğrencimiz Öykü CANDAŞ'ı ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında düzenlenen "Sözlük Özgürlüktür" En İyi Cümle / Afiş Oluşturma Yarışması'nda İlçe Birincisi olan öğrencimiz Öykü CANDAŞ'ı ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında gerçekleştirilen Sözlük Tasarım Yarışmasında okulumuz 4-A sınıfı öğrencisi Zümra BAYRAKTAR il 1.si oldu. Öğrencimizi ve öğretmenimiz Necla KÜÇÜK'ü tebrik eder başarılarının devam etmesini dileriz.

Ara

2023 yılı içerisinde eTwinning faaliyetleri kapsamında yapılan başarılı çalışmalarından dolayı "eTwinning Kalite Etiketi" almaya hak kazanan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

10 Kasım Anma Töreni okulumuzda saat 09:05 de çalan siren ile başladı, ardından çok amaçlı salonda düzenlenen şiirler, oratoryo ve koro ile devam etti.

Bize bu aziz vatanı bize bırakan Ulu Önder Atatürk'ü bir kez daha minnetle andık.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olması dileğiyle.

İlköğretim Haftamız Kutlu Olsun.

Eyl

Haz

İlçe Kaymakamımız Sn. Ferhat VARDAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emrah DEMİRAL okulumuzda düzenlenen "Çocuk Oyunları Şenliğine" katıldı. Enerjileriyle ışık saçan öğrencilerimize ve emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emrah DEMİRAL okulumuzda düzenlenen "Yaşat ki Değer Bulsun" Projesi Yılsonu Etkinliğine katıldı. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.